Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με τα δημητριακά και το μέλι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα
Σε αντικολλητικό χαρτί, απλώνουμε το μείγμα με πάχος περίπου 1 εκατοστό.
Προσθέτουμε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς ή/και αποξηραμένα φρούτα της προτίμησής μας και ό,τι άλλο μας αρέσει (φρέσκα φρούτα, ξύσμα κουβερτούρας κλπ).
Παγώνουμε στην κατάψυξη για μερικές ώρες.
Κόβουμε σε κομμάτια και φυλάσσουμε σε αεροστεγές σκεύος στην κατάψυξη.
Υλικά:
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1-2 κουταλιές της σούπας μέλι
- ½ φλιτζάνι δημητριακά ολικής αλέσεως
- Ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα (της προτίμησης μας)