Τσιπς λαχανικών

Τσιπς λαχανικών

Εκτύπωση

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και κόβουμε  τα λαχανικά σε πολύ λεπτές φέτες, καλύτερα με τον ειδικό κόφτη λαχανικών για να έχουν τη μορφή τσιπς.

Τοποθετούμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και απλώνουμε τα κομμάτια των λαχανικών ώστε να μην καλύπτουν το ένα το άλλο.

Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και με ένα πινέλο τα αλείφουμε και από τις 2 μεριές. Τα αλατίζουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς C, για 10 – 12 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανά

Σερβίρουμε με ντιπ γιαουρτιού

Υλικά: